Klankreis

Op elke woensdag-avond kun je jezelf een mooi moment geven om even helemaal niets te hoeven, je een uurtje te gunnen waarin je alleen maar op een matje hoeft te liggen om te ontvangen. Even een moment om weg te dromen (of soms slapen ???? bij veel verschillende klanken gecombineerd met stemgebruik en healing.
Het binnenkomen gebeurd veelal in stilte. Kom een kwartiertje eerder, om alvast aan te komen, te landen op de mat. Neem een zachte slaapzak of matje mee om een heel uur fijn te kunnen liggen en zoek een plekje waar je vanaf dan niets anders meer hoeft te doen dan liggend onder een dekentje de helende klanken en energieën te ontvangen.

 

In afstemming op de dimensie van Licht en Liefde maak ik gebruik van shamanen-drums, klankschalen, rateltjes, rainsticks, stem etc. Dit wordt afgewisseld met momenten van stilte. Soms neem ik de nadatarangini mee, een bijzonder verstillend snaarinstrument. Gun jezelf zo’n uurtje van diepe ontspanning die nog dagen kan doorwerken. Mensen met een burn-out hebben er vaak veel baat bij.

 

Ook zijn er af en toe op vrijdagavond Klankreizen XL! Kijk bij workshopinformatie voor meer info.

 

Innerlijke stilte, inzicht en wijsheid kunnen alleen groeien wanneer we kunnen rusten in vervuld zijn in dit moment.
Jon Kabat-Zinn