LESGEGEVENS

Yoga is a journey from movement to stillness.

Algemene informatie

Yogalessen
Yoga doe je voor jezelf, op je eigen niveau, dus je kunt ieder moment van het jaar instromen. Yoga is voor iedereen! De grootste misvattingen rondom yoga zijn het idee dat het zweverig is of dat je het alleen kunt doen als je super lenig bent. Ons lesaanbod is zo divers, dat er voor iedere ‘smaak’ een les is. Je kunt hier meer over lezen onder het tabblad yoga-yogalessen.

Je mag altijd een proefles doen om sfeer te proeven. Weet je nog niet wat je precies wilt, of nodig hebt of bij welke docent je je het meest prettig voelt? Dan is het raadzaam om een introductieabonnement af te sluiten. Je hebt dan 3 maanden de tijd om alle yogalessen, meditatie en klank-lig ontspanning uit te proberen en alle docenten te leren kennen.

We adviseren je om niet te zwaar te eten voorafgaand aan een yogales en na je yogales voldoende (lauwwarm) water te drinken, zodat afvalstoffen die worden losgemaakt door de yogaoefeningen, het lichaam goed kunnen verlaten.

Draag gemakkelijke, loszittende kleding. Het is verstandig om een vestje en sokken mee te nemen, zodat je warm blijft tijdens de meditatie, klank-lig healing en de eindontspanning na de yogales. Zorg ervoor dat je let op je persoonlijke hygiëne; niemand vindt het bijvoorbeeld prettig om te worden geconfronteerd met een onaangename lichaamsgeur of heftige parfum. Draag bij huidproblemen aan de voeten je anti-slip sokken. Gebruik bij veel zweten een door jezelf meegebrachte handdoek. Enz.

 

De yogazaal

De yogalessen vinden plaats in de grote yogazaal. In het yogacentrum zijn matten, meditatiekussentjes, bolsters, blokken, riemen, stokken en  dekens aanwezig. Je hoeft dus niets mee te nemen, als je liever je eigen spullen gebruikt, mag dat ook! Na de les is er de mogelijkheid om na te kletsen met een kopje thee.

Je neemt deel zolang de duur van je abonnement is zoals je die hebt afgesloten. Daarna geldt een opzegtermijn van een maand. Gemiste lessen mogen worden ingehaald. Kijk hier voor de algemene voorwaarden.

Zo´n 15 minuten voor aanvang van de les is de deur geopend. Als er een les bezig is, zal er niet worden open gedaan. Dus wees op tijd!

Team YOGAplaza wenst jou hele fijne lessen toe en te ervaren wat het het beoefenen van yoga voor jou doet!