TARIEVEN

 

Wil jij al onze lessen uitproberen?

Neem dan nu een 3 maanden introductieabonnement (onbeperkt yogalessen uitproberen) voor €40 euro per maand.

Zet dit introductieabonnement vóór een reguliere vervolgabonnement. Je kunt tot uiterlijk 14 dagen voor dat de 3 maanden zijn afgelopen het vervolgabonnement nog wijzigen of annuleren. Kan op elke  datum gestart worden. Eenmalig: € 20,- inschrijfgeld. Voorwaarden:  je bent langer dan 1 jaar geen lid geweest en het kan niet worden gecombineerd met andere acties

Onze reguliere tarieven

Reguliere vervolgabonnementen gekoppeld aan het introductie abonnement:  
6 maanden abonnement 1x per week voor €43.95 per maand
6 maanden abonnement onbeperkt voor €56.95 per maand
12 maanden abonnement 1x per week voor €38.95 euro per maand
12 maanden abonnement onbeperkt voor €51.95 euro per maand

Strippenkaart

Je kunt ook gebruik maken van een strippenkaart. Dan krijg je 5 yogalessen voor €55,- en die kun je dan binnen 3 maanden opmaken. Klik hier om je aan te melden voor de strippenkaart.

Meditatie
3 maanden abonnement voor 3x begeleide meditatie per week voor €25 per maand. Met dit abonnement kun je niet deelnemen aan de reguliere yogalessen.
Wil je meer weten? Klik dan hier voor meer informatie.
Wil je je aanmelden voor deze meditatielessen? Klik dan hier om je aan te melden.

Yoga met chronische klachten
6 maanden abonnement 1x per week voor €25 per maand. Met dit abonnement kun je niet deelnemen aan de reguliere yogalessen.
Wil je meer weten? Klik dan hier voor meer informatie.
Wil je je aanmelden voor deze yogales? Klik dan hier om je aan te melden.

Yogalessen én sporten bij FiTNEZZplaza?
Wil je naast het volgen van je yogalessen ook sporten bij FiTNEZZplaza tegen een voordelig tarief? Dat kan! Voor €25,- per maand extra kun je ook onbeperkt sporten bij FiTNEZZplaza. Deze add-on is maandelijks opzegbaar en toe te voegen bij het afsluiten van een YOGAplaza abonnement.

Klik hier voor alle mogelijkheden bij FiTNEZZplaza of loop er maar eens binnen voor meer informatie.

Yoga privéles
50 euro per sessie van een uur en kun je contant betalen (graag gepast) aan de docente of pinnen aan de balie bij FP.

Proefles
Deze is eenmalig gratis en daarna kun je een introductie-abonnement afsluiten. Klik hier om je aan te melden voor een proefles.

Losse les
Een losse les kost €12,50 en kun je contant betalen (graag gepast) aan de docente. Klik hier om je aan te melden voor een losse les.

Betaling
De betaling van de abonnementen gaat per maandelijkse automatische incasso. De betaling is vooraf en zal door ons aan het begin van de maand van je rekening worden geïncasseerd met daarbij de eerste maand de gevolgde lessen vanaf moment van inschrijving van de 1ste van de maand. Er wordt éénmalig 20 euro inschrijfgeld in rekening gebracht.

Het lesgeld is een termijnbetaling die is gespreid over 12 maanden. Dat betekent dat de betaling doorgaat tijdens vakanties. Het lesgeld wat je maandelijks betaalt is een gemiddelde over een jaar. Tijdens schoolvakanties, zomer, kerst etc. is er op beide locaties een aangepast lesrooster.

Bedrijfsfitness
FiTNEZZplaza heeft een eigen bedrijfsfitnessprogramma en is daarnaast aangesloten bij diverse bedrijfsfitnessplatformen. Hierdoor is het voor jou mogelijk om voordelig te sporten, ook om yogalessen te volgen bij YOGAplaza Oss. Klik hier voor meer informatie of bedrijfsfitness.

 

 • 3 mnd INTRO +
  6 mnd 1x p.w.
 • €40,-Abonnement
 • 3 mnd INTRO +
  6 mnd onbeperkt
 • €40,-ABONNEMENT
 • 3 mnd INTRO +
  12 mnd 1x p.w.
 • €40,-Abonnement
 • 3 mnd INTRO + 12
  mnd onbeperkt
 • €40,-Abonnement

Omarm alles wat het leven je schenkt en je zult verwonderd zijn. Vera Helleman