Workshop Herfst Yin yoga & klank-lig healing met Petra en Judith 

Waar: YOGAplaza Oss
Wanneer: Zaterdag 14 november  VOL
Tijd: 19.00u – 21.00u
Kosten: leden 14 euro, niet leden 25 euro per workshops!

Info:
Na het succes van onze vorige avond het afgelopen najaar, organiseren wij weer een Yin yoga avond gevolgd door een klank-lig healing. Judith neemt je mee in een serie Yin houdingen gericht op de herfst, waarbij je de tijd krijgt om alle aandacht in en bij jezelf te brengen en Petra zal tussendoor ondersteunende  klanken maken die dit zullen versterken. Aansluitend op de Yin yoga les is er een lange klank-lig- healing waarbij je diep kunt ontspannen.  Petra zal spelen op verschillende instrumenten waaronder de gong, klankschalen en de nada tarangini en daarnaast zal ze ook haar stem gebruiken.

Dat wat er loskwam tijdens de yin yoga oefeningen kan op deze manier mooi integreren in lichaam en geest. En zo ben je helemaal klaar voor al wat mag worden losgelaten in de seizoenen van het naar binnen keren.

Meld je aan via info@yogaplazaoss.nl

Annuleren: mocht je klachten hebben, dan kun je tot uiterlijk 3 dagen van te voren annuleren. Daarna geven wij geen geld retour.

 

Workshop Yoga Nidra & Kosmische klankreis

Waar: YOGAplaza Oss
Wanneer: Vrijdag 30 oktober, 20 november & 18 december 2020
Tijd: 19.00u – 20:30u
Kosten: leden 14 euro, niet leden 25 euro per workshop

Info:                                                                                                                               Voel jij je vaak gestrest en kun jij je moeilijk echt ontspannen? Slaap je slecht en zit je veel in je hoofd? Heb je last van het tempo en de druk die wordt opgelegd door de buitenwereld? Dan is Yoga Nidra echt iets voor jou! De reden dat Yoga Nidra erg populair is, komt omdat je niets anders hoeft te doen dan je alleen maar liggend over te geven aan deze liggende meditatie.

Wat is Yoga Nidra? De letterlijke vertaling is slaapyoga. Tijdens deze les lig je comfortabel, op een zachte ondergrond met een warm dekentje over je heen en wordt je door de stem van Petra begeleidt naar de staat tussen waken en slapen in. Een staat waar je normaliter alleen in komt tijdens de diepe slaap. Wanneer je deze staat van zijn bereikt tijdens de Yoga Nidra, dan staat een uur gelijk aan vier uur slaap.

Deze diepe ontspanning zorgt voor:

  • Afname van spierspanning
  • Rust in het hoofd
  • Vermindering van stress
  • Lagere bloeddruk
  • Lagere hartslag
  • Hogere slaapkwaliteit

Na de yoga nidra neemt Petra je mee op een kosmische reis waarbij ze speelt op de Nadatarangini, een snaarinstrument uit India. Ervaar de golvende klanken die soms zomaar kunnen zorgen voor een bijzondere ervaring in lichaam en geest.

Belangrijk voor deze les is dat je iets mee neem waarop je zacht kunt liggen. Een slaapzak of opblaasbaar matje is echt aan te raden. Hoe fijner je ligt, hoe beter jij je kunt ontspannen.

Meld je aan via info@yogaplazaoss.nl

Annuleren: mocht je klachten hebben, dan kun je tot uiterlijk 3 dagen van te voren annuleren. Daarna geven wij geen geld retour.

Workshop Klank-lig Healing met Petra

Waar: YOGAplaza Oss
Wanneer: Vrijdag 6 november & 4 december 2020
Tijd: 19.00u – 20.30u
Kosten: leden 12,50 euro, niet leden 25 euro per workshop

Info:
Tijdens deze extra lange klank-lig- healing zal Petra spelen op verschillende instrumenten waaronder de gong, klankschalen en de nada tarangini. Daarnaast zal ze ook haar stem gebruiken. Op deze manier komen lichaam en geest in een zeer diepe ontspanning en kun je lekker wegdromen bij de prachtige klanken. Voor deze workshop is het misschien prettig om een zachte slaapzak of een matje mee te nemen en warme kleding te dragen.

Meld je aan via info@yogaplazaoss.nl

Annuleren: mocht je klachten hebben, dan kun je tot uiterlijk 3 dagen van te voren annuleren. Daarna geven wij geen geld retour.

 

Processed with MOLDIV

Workshop Duo Yoga

met Marieke en Judith

Waar: YOGAplaza Oss
Wanneer: NADERE INFO VOLGT!
Tijd:

Nadere informatie volgt nog.
Na het succes van de vorige workshop is er op verzoek en tot vreugde van Marieke en Judith een nieuwe workshop in aantocht! We zullen z.s.m. meer informatie op de website zetten.