Sonja Derks

Mijn eerste kennismaking met yoga was zo’n vijfentwintig jaar geleden. Sindsdien volgde ik lessen bij verschillende docenten. In bepaalde fases van mijn leven intensiever dan in anderen. Een paar jaar geleden begon ik bij een nieuwe yogadocente. De liefdevolle houding waarmee zij iedereen tegemoet trad raakte mij. Dat stond op dat moment in groot contrast met wat ik meemaakte in mijn werkomgeving. Ik besloot meer te willen weten over yoga en de filosofie daarachter. Daarom ben ik in 2017 gestart met de yogadocenten opleiding bij de Blikopener in Tilburg. Ook deed ik er een meditatie-opleiding.

Ik volg nog steeds regelmatig workshops en bijscholingen bij andere yogadocenten. Dit doe ik omdat ik nieuwsgierig ben naar andere yogavormen en manieren van lesgeven.

Ik wil je heel graag laten ervaren wat yoga voor je kan betekenen. Ik wil je graag helpen bij het stilstaan bij jezelf. Bij je fysieke lichaam, je emoties, je ademhaling, je gedachten en je intuïtie. Ik doe dit door middel van Hatha Yoga waarbij er veel aandacht is voor de ademhaling.

 

 

Wat je ten diepste bent is datgene wat permanent is;
het stille bewustzijn waarin gedachten
en gevoelens opkomen en weer verdwijnen. Erik van Zuydam.