#petravandertuin#klankhealing#yogaoss

Petra van der Tuin

 

Ik ben Petra van der Tuin. In 1999 kwam er een grote ommekeer in mijn leven na een jarenlange moeizame en eenzame strijd in en buiten mij. Ik was op zoek naar waarheid, geluk en heling. Door de stap te zetten om een HBO opleiding te gaan doen, veranderde mijn hele leven. Ik kwam in een achtbaan terecht waarin ik onderweg de ene sluier na de andere afwierp. Het werd een avontuurlijke, soms onstuimige maar ook wonderlijke rit waarbij ik me in vertrouwen en overgave mee liet voeren door het landschap van mijn ziel.
In de stilte ontmoette ik mij Zelf en werd ik me bewust van andere dimensies. Degene die ik dacht te zijn verdween stukje bij beetje. Ik ontdekte een stille, zuivere en liefdevolle kern die zoveel groter is dan mijn ikje. Mijn verlangen is om vanuit deze kern door middel van stilte, klank of creativiteit, mensen thuis te brengen bij zichzelf en ze contact te laten maken met de essentie van wie ze werkelijk zijn, Licht en Liefde.
• SPSO, Integrale Menswetenschappen te Utrecht, Transpersoonlijke Counseling
• Vanuit de Soefi traditie volgde ik jarenlang esoterische klassen
• Basisjaar: opleiding ‘Genezend Tekenen’ in Zutpen
• Aangevuld met talloze workshops, cursussen o.a : Narratief counselen, Energetisch counselen, Reiki 1, 2 en master, stemwerk, werken met engelen energie, droomwerk, clownerie, kindertekeningen lezen.
• Vrouwenwerk, geven van retraites, begeleiden van mensen in thuissituatie, CreAscensie activiteiten waaronder het schilderen van impressie’s van de ziel in opdracht.
• Al 7 jaar geef ik de les ontspannen en ontvangen (en vanaf nu heet het klank-lig-healing) in yoga centrum stilte-in-beweging.
Vervolgens liet ik alle vormen los en werk met mensen vanuit dat wat er wil ontstaan en nodig is in het hier en nu.
Voor meer info over Petra en haar CreAscensie activiteiten, kijk op facebook pagina: Petra Sakina’s art, je mag ook bellen: 06-5234339 of mailen naar petravandertuin@gmail.com

 

 

Yoga is de kunst van het vreugdevol leven.