foto

Marion Derks (1973)

Al meer dan 8 jaar geleden ben ik met yoga in aanraking gekomen en kwam bij Mireille, van toen nog Yogapraktijk Stilte in Beweging, terecht.

Op zoek naar verbinding heb ik in yoga de weg gevonden. De weg naar binnen en in contact met mezelf. Yoga geeft me ontspanning, kracht en ruimte in mijn lichaam, maakt me bewust en geeft me inzicht in wie ik ben.

Door de jaren heen is yoga een stabiele factor gebleken, van intensief naar zacht. Het laat me mijn grens op zoeken, waarnemen en voelen.

Yoga betekent voor mij een mooie wisselwerking tussen het dagelijkse leven en de oefeningen op de mat. Hoe je jezelf voelt op dit moment, wat zich reflecteert op de mat en wat je meeneemt in je dagelijkse leven.

Steeds meer groeide het verlangen om me verder te verdiepen in de yoga, en ik volg momenteel de 4 jarige (Hatha) Yogadocenten opleiding Samsara in Schiedam.

Zo fijn om nog meer te kunnen verkennen, herkennen en erkennen van mezelf in en met mijn lichaam tijdens deze yoga opleiding. Om steeds weer terug te komen bij mezelf, in mijn lichaam, naar de stilte.

Om hier verder in te mogen ontdekken en groeien, om samen met jullie op reis te gaan , krijg ik nu de ruimte voor een stage binnen het yogacentrum.

De vorm van Hatha yoga die je in mijn les kunt verwachten is een zachte en aandachtige vorm, met ruimte voor speelsheid. Wees welkom om samen te ontspannen in inspanning.

cvmarionderks Marion Derks