Mijn naam is Kelly en ik werk met klank. Voor mijn bedrijf De Geluidentuin organiseer ik klankreizen, zangcirkels en andere activiteiten voor meer innerlijke rust, plezier, verbondenheid met jezelf en met elkaar.

Voor mezelf draagt dit bij aan een liefdevoller leven en ik inspireer hier graag anderen mee. Ik heb een achtergrond in de psychische hulpverlening, waar ik nog steeds parttime werkzaam ben.

Bij YOGAplaza geef ik klankreizen.  Een klankreis kan je zien als een meditatieve reis in jezelf door middel van de klanken van verschillende instrumenten.

Als de mind stil is dan verdwijnen stress, angsten en onzekerheden naar de achtergrond, waardoor er verbinding ontstaat met je ware zelf. Dit werkt door op alle lagen van je bewustzijn; zowel fysiek, mentaal, emotioneel als energetisch.

Ik gebruik hiervoor onder andere mijn stem, een gong, klankschalen, een sjamanendrum en een rainstick.

Het gezamelijk ervaren van een klankreis is elke keer weer bijzonder. Ik kijk ernaar uit om dit samen met jou te beleven bij YOGAplaza Oss!

Meer informatie over mijn activiteiten vind je op de facebook pagina van De Geluidentuin, of op www.de-geluidentuin.nl

Kelly geeft elke woensdagavond een Klankreis bij YOGAplaza Oss. Daarnaast verzorgt zij af en toe in het weekend een langere workshop. Kijk voor meer informatie op onze workshop-pagina!